Online media campagne voor je merk

Het kan niet genoeg worden benadrukt. De media- of communicatiestrategie die je kiest, fungeert als scherprechter in het welslagen van je promotiecampagne. HighCo DATA heeft op dat vlak verschillende opties achter de hand. Kies er eentje, en doe er je voordeel mee.

Natuurlijk staat HighCo DATA je ook tijdens dat keuzeproces bij. Met onze kennis, partnerships en digitale expertise beantwoorden we al jouw vragen. Samen gaan we voor de juiste boodschap, gericht aan de juiste doelgroup, op het juiste moment. Daarvoor maken we gebruike van de nieuwst communicatietechnieken, voor iedereen die het wil lezen, horen of zien. 

In grote lijnen bestaan er 4 soorten campagnes:

  1. Targetted media-campagnes
  2. Brand lovers-campagnes
  3. Mass media-campagnes
  4. Retail media-campagnes

 

Targetted media-campagnes: 

Met als uitgangspunt het doelpubliek dat je voor ogen hebt, stippelen we samen een plan van aanpak uit. Als het gaat over display bannering, maken we gebruik van onze in-house expertise HighConnexion. Zo komen we tot doelgerichte campagnes, mede door toedoen van onze artificiële intelligentie-module die jouw communicatie optimaliseert en kostenefficiënter maakt. Het zijn de smartphones van je consumenten die ons daarbij helpen, want via geolokalisatie leveren zij ons de beoogde informatie. Clusters van profielen gaan op deze manier op zoek naar lookalikes, wat resulteert in een hogere ROI voor jouw activatie.   

 

Brand lovers-campagnes:

HighCo DATA is niet van gisteren. We bestaan al sinds 1985. Een jarenlange aanwezigheid die voor een rijke community van consumenten heeft gezorgd. En allemaal blijven die graag op de hoogte van jouw sterke promoties. Via Promolife.be stellen we jou in staat deze gemeenschap te bereiken met je merk. Neem een kijkje op promolife.be en zie hoe we door e-mailmarketing, Facebook en display bannering jouw merk binnen de kortste keren onder het oog kunnen brengen van consumenten die wel oren hebben naar promoties. Handig bij innovaties en awareness-campagnes, of voor het versterken van een marktaandeel. 

 

Mass media-campagnes:

Ben je niet in de mogelijkheid om in te zetten op targeted media of brand lovers, dan slaan we de handen ineen met partijen als BPost en BD media om te werken aan mass media-campagnes. Concreet betekent dit dan bijvoorbeeld het versturen van gepersonaliseerde papiermailings of de bedeling van folders. Twee technieken die hun efficiëntie al uitvoerig hebben bewezen. En ook vandaag nog heel erg werkzaam zijn, zo vertellen ons de cijfers van de Paperreach survey. 

 

Retail media-campagnes:

Van alle mediakanalen die er bestaan, is dit de laatste maanden en jaren ongetwijfeld een van de snelst groeiende. Via onze partnerships met Carrefour en Delhaize geven we jou de kans om hún retail media te gebruiken. Contacteer hiervoor ons team, want dit is veranderlijk terrein. De oplossingen van vandaag zijn binnen een maand misschien al achterhaald.

 


 

Ons streefdoel bestaat erin first-party databases op te bouwen voor onze klanten. Enkel zo blijft de macht van media in jouw handen. Ben je in de weer met databasebeheer en e-mailmarketing, en wil je die database van jou bevolkt zien met extra consumenten? Overweeg dan zeker, samen met ons, een promotiecampagne.

 


Wat doen we?

  • We bieden jou ondersteuning en advies.
  • We werken een online communicatieplan uit, op maat van uw budget. 
  • We voeren de campagne uit: we maken mailings en banners, en beheren de media-aankopen.
  • We analyseren en optimaliseren uw campagne.