" Hoe verhoog ik de loyaliteit
via emotionele betrokkenheid? "

CRM-PROGRAMMA

Dankzij een CRM-PROGRAMMA met eigen content en promoties creëert u betrokken klanten. Een spaarprogramma met mooie geschenken heeft hetzelfde effect.

SPELLETJES EN WEDSTRIJDEN

Dit is een doeltreffende manier om uw consumenten een betere merkbeleving te bezorgen. Hiermee versterkt u de band tussen uw merk en uw klanten.

GESCHENK

U kunt uw klanten een gratis geschenk sturen per post of per e-mail. Zo doet u hen niet alleen een plezier, maar u verhoogt ook hun betrokkenheid. Door het juiste geschenk voor uw merk te kiezen, geeft u uw productimago een boost.

" Hoe krijg ik betrokken
ambassadeurs en influencers? "

CRM-PROGRAMMA

Met een CRM-programma kunt u uw actiefst klanten identificeren en hun een specifiek programma aanbieden. Met e-coupons, cashbacks, gratis staaltjes … houdt u hen betrokken bij uw merk en zorgt u ervoor dat ze uw merk verder uitdragen.

'GELDTERUGCAMPAGNE'

De meeste promotietools helpen u om positieve feedback te krijgen (e-coupons, cashback, wedstrijd, spelletje, tevreden of geld terug). 'Tevreden of geld terug' is een doeltreffende manier om positieve feedback en getuigenissen te verzamelen en potentiële ambassadeurs te identificeren.

HighCo Data adviseert u of uw reclamebureau over de beste manier om dergelijke terugbetalingen uit te voeren, afhankelijk van uw markt en uw situatie. We passen onze oplossingen aan uw situatie aan (marktpenetratie, upselling enz.) en zoeken samen met u een oplossing op maat.

" Hoe behoud
ik mijn klanten? "

CRM-PROGRAMMA MET E-COUPONS

Een CRM-programma met e-couponpromoties helpt u om de activiteit van uw klanten te meten en vast te stellen of klanten afhaken. Vervolgens kunt u de promotiedruk opvoeren met papieren coupons, e-coupons of cashbacks (gedeeltelijk of op het tweede/derde product).

Coupons

Met papieren en digitale coupons kunt u het prijsverschil tussen uw merk en dat van uw concurrenten wegwerken, zonder de kwaliteitsperceptie aan te tasten (in tegenstelling tot een permanente prijsvermindering).

CASHBACK OP HET TWEEDE/DERDE PRODUCT

Voor producten die vaak gekocht worden, is een cashback op het tweede/derde product ook een optie. Als u uw klanten iets geeft, zullen bij een volgende aankoop wellicht opnieuw aan u denken.

SPELLETJES en WEDSTRIJDEN

Spelletjes en wedstrijden versterken de beleving van de consument en zorgen ervoor dat het niet langer draait om een prijzenoorlog. ‘Gamification’ is een volwaardig alternatief voor e-commercesites: uw klanten een unieke en aantrekkelijke promotionele ervaring bieden en hun betrokkenheid vergroten. Of klanten die twijfelen op een ludieke manier opnieuw over de streep trekken en uw conversiepercentage verhogen. Een goede wedstrijd blijkt een bijzonder betrouwbare promotieoplossing te zijn. Hiermee lokt u meer bezoekers naar uw winkel.